Hlavní obsah
Článek

Když se ve čtvrtek ráno Jiří Krampol (85), dnes již bývalý moderátor zrušeného pořadu Nikdo není dokonalý, probudil, udělalo se mu špatně od žaludku. Dozvěděl se totiž z novin, že už má být v tak zoufalé finanční situaci, že se zbavuje svého domu na Okoři. Prý i proto, aby to měl coby nemocný muž z Prahy blíž k doktorům. „Je to hrozná lež a svi*árna!“ zlobí se Krampol.

Slova o prodeji prý novinářům měla říci jeho žena Hanka (†59). „Není to pravda. S nikým jsem nemluvila. Dům jsme chtěli prodat jen před lety, když zemřel můj tatínek. Teď to ale rozhodně nehrozí. Jen tam nyní nejezdíme, protože mám problémy s nohou a neřídím. To ale neznamená, že se budeme domu zbavovat,“ tvrdí Krampolová.

„Syn Hanky si tam větší z domů zrekonstruoval, mladí si na to vzali hypotéku, takže je nesmysl, že bychom to tam prodávali. Máme tam své zázemí a budeme tam zase jezdit. Nechci pořád smrdět v Praze,“ dodal Krampol, který odmítá, že by byl finančně na dně. Stále mu prý vydělávají zájezdní představení a také se chystá točit film a vystupovat v divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám