Hlavní obsah
Článek

Pokud ráda sportujete nebo si po perném dni chcete dopřát dvě hodinky ve fitcentru, chce to nejen odhodlanost, ale také zdravé tělo, které tuto zátěž unese. I když 90 % své tělesné schránky dokážeme zocelit tvrdým tréninkem, na tvar a velikost ňader má naše snažení jen pramalý vliv. Jak s tímto problémem zatočit a přitom být aktivní co nejdéle? Máme pro vás 2 zajímavé tipy!

Přírodní přípravek – žádný silikon ani vycpávky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jistě, můžete si v obchodě zakoupit kvalitní spodní prádlo, které vaše vnady vyzdvihne zase do výšin a naláká mužské oko. Po sundání podprsenky však přichází jisté rozčarování na obou stranách – vy musíte s pravdou ven a váš „úlovek“ zase zjistí, že byl jaksi podveden. Nehledě na to, že špatný výběr podprsenky má na vaše fyzické zdraví nezanedbatelný vliv. O důsledcích nepodařené plastické operace ani nemluvě! Zahoďte veškerou přetvářku a klam. Do módy se vrátila přirozená krása! Buďte konečně stoprocentně svá a zkuste přírodě vyjít naproti!

Příznivé reference jsou vaší sázkou na jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Existuje mnohem lepší a šetrnější způsob, jímž si můžete nejen zvětšit, ale i zpevnit a celkově vylepšit poprsí, aniž by vám na těle zůstala jediná jizvička. Vyzkoušejte čistě přírodní doplněk stravy NadraIN, který obsahuje vysoce účinnou skladbu dvou synergicky působících přírodních rostlinných složek ActiveVolume a ActiveForm. Právě ty intenzivně posilují příznivý účinek ženských hormonů na pevnost, plnost, tvar a objem prsou. Účinnost přípravku NadraIN potvrdily v anketě stovky uživatelek. Více než polovina dotázaných žen zaznamenala zvětšení objemu ňader a jejich zpevnění už po jednom měsíci!

Zdravé klouby jsou alfou i omegou pohybu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Abyste se mohla všem svým koníčkům a sportům věnovat naplno, potřebujete mít jistotu, že vás vaše tělo nezradí. Vrcholoví sportovci průběžně své tělo zásobují všemi důležitými látkami, aby co nejvíce oddálili poškození svalů, vaziva, kostí a kloubů. Tuto stránku však velké procento aktivních lidí opomíjí. I když zrovna žádný problém s pohybovým aparátem nemáte, je příhodné věnovat čas prevenci a snížit riziko pozdějších zranění na minimum.

Převratná kloubní výživa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velmi důležitou stavební látkou kloubů je kolagen. Pro péči o vaše klouby byl ve švýcarsko-české spolupráci vyvinut doplněk stravy SWISS COLAVITAL™. Tento přípravek představuje čistý lyofilizovaný kolagen se speciální přísadou RSVital™ s extraktem rosa canina, který pomáhá udržovat klouby zdravé, pružné a pohyblivé. Lyofilizace je technologie využívající zmrazení a vysušení k dehydrataci a konzervaci látek. Lyofilzovaný kolagen SWISS COLAVITAL™ ve formě kostiček je lehce polykatelný i bez zapíjení a neobsahuje žádné přídavné chemické konzervační látky. Má schopnost absorpce vody - denní dávka dodá organismu minimálně 2 000 mg kolagenového gelu. Přípravek SWISS COLAVITAL™ je určen pro lidi všech věkových kategorií: pro děti a dospívající mládež, pohybově aktivní lidi a sportovce, pro lidi s nadměrně zatěžovanými klouby např. vlivem nadváhy, ale i pro starší, s pohybovými, kloubními potížemi.

Další články

Načítám