Hlavní obsah
Věra Keilová
Článek

Režisér Jiří Adamec (76) s manželkou Janou Adamcovou (52) a svými dvěmi ratolestmi si užívají sluníčka v Egyptě! A Super.cz získal exkluzivní fotky, na kterých moderátorka televize Nova ukázala hodně ze své krásy. Její manžel Adamec nám ale navíc prozradil, že z návratu své ženy do práce není vůbec nadšený.

I přesto, že se v Egyptě nedávno konaly nepokoje, se Adamec o svou rodinu nebojí. „Cestou do hotelu je na všech silnicích množství retardérů a kontrol, takže jakékoliv potenciální přepadení by mělo těžkou pozici. Do hotelových komplexů nevjede jediné auto, aniž by bylo jasno, kdo z místních je řidičem toho auta,“ uklidňuje se Adamec.

„Moje žena Jana i děti Daniel a Jasmine Anna jsou teplomilné květinky. Jakmile řekneme, že letíme k moříčku, děti utíkají balit. Když se dozvědí, že neletíme za hodinu, ale třeba až za pár dní, každý den se ptají, jestli už to bude,“ směje se „rejža“.

To, že se jeho žena na podzim chystá vrátit na pozici moderátorky Sportovních novin televize Nova, ho zrovna netěší. „Hodně se toho změní v každodenním životě naší rodinky, která měla maminku v domácnosti a celý ten rodinný kolotoč se točil skvěle. Ale co dělat, když má maminka i své mimorodinné ambice. Nemám jí to samozřejmě vůbec za zlé. Naopak. Fandím jí,“ tvrdí. Pomáhat s dětmi bude babička i děda. "Děti si budou muset zvyknout, že maminka není k dispozici kdykoliv na zapískání. K něčemu to bude tedy určitě dobré," doufá Adamec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám