Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvnadnějších mladých hereček Berenika Kohoutová odešla ze seriálu Ulice, ale dlouho si od obrazovky pauzu nedala. Vrací se v novém sitcomu PanMáma. Jak už z žánru napovídá, rodina, o které děj vypráví, je dost šílená. Ale to prý je ta Bereničina také.

Otec rodinu opustil, když bylo Berenice pět. "Ale s jeho novou rodinou jsem si porozuměla hned, mojí tehdejší maceše bylo osmnáct, takže jsem ji měla jako starší ségru a doposud se stýkáme, i když ona i táta mají už další rodiny," vyprávěla Super.cz.

Doma žila s maminkou, spisovatelkou Irenou Obermannovou, a sestrou. Konflikty prý u nich byly hlavně o Vánocích. "Sestra měla období, kdy se s mámou dost hádaly, a třeba na Štědrý večer utekla z bytu a já ji musela honit po ulici," vzpomínala.

Berenika se z domova odstěhovala v osmnácti, ale teď se pokorně vrátila do svého dětského pokojíčku. "Rozešli jsme se s partnerem, u kterého jsem bydlela, a neměla jsem kam jít. Vždycky jsem bydlela se svými kluky. Ale rozhodla jsme se, že už se nikdy k nikomu stěhovat nebudu a pořídím si byt, do kterého si budu partnery stěhovat naopak já," svěřila Berenika, která naposledy žila s exmanželem Táni Vilhelmové Pavlem Čechákem.

Ta chvíle se prý už blíží. "U mámy je to fajn, ale vrátily jsme se do starých kolejí, kdy má třeba úplně zbytečně strach, kde jsem, a musím hlásit, kdy se vrátím. Ale jinak je to v pohodě, vycházely jsme spolu vždycky dobře," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám