Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Milan Šteindler má za sebou opravdu širokou škálu rolí, v seriálu Gympl hraje homosexuála, v novém sitcomu PanMáma ztvárňuje matku velké rodiny. A prý s chutí. "Není to poprvé, co hraju ženu. Už jsme hráli manželský pár s Marhoulem ve Sklepě. A to mě tam ani tvůrci tohoto seriálu neviděli, než mne oslovili," řekl Super.cz.

Na konkurz, kde by se potkal s padesátiletými herečkami a byl mezi nimi vybrán jako ideální představitelka paní Jarmily, tedy nešel. "To už by bylo jako reality show," smál se herec, který samozřejmě zná nejslavnější role, kdy muži hráli ženy, jako například Robin Williams v Tátovi v sukních anebo Dustin Hoffman v Tootsie. "Doufám, že se mezi ně zařadím," zažertoval, že se i jeho role stane legendou.

Stejně jako zmínění pánové, i Milan se musí na určitých místech pod oblečením vycpávat. "Chtěl bych diváky upozornit, že to opravdu není moje postava. Třeba tak velký zadek rozhodně nemám. Ale prsa, a to bude také znát, jsou opravdu moje," vypočítal.

Jeho Jarmila z kladenské čtvrti Kročehlavy je dost semetrika a rodině vládne železnou rukou. A jaký je Šteindler jako hlava rodiny? "Já přísnost nechával na matce, sám jsem měl málo času, protože jsem hodně pracoval, tak jsem byl za toho hodného. Ale Jarmila mi něčím připomíná moji vlastní babičku," upřesnil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám