Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také jste minulý rok chtěli koupit vašemu dítěti opravdu kvalitní školní vybavení a málem vás tento nákup zruinoval? Letos víme jak nakoupit v renomovaném obchodě s jistotou za ceny, které hravě zdolají jiné internetové nabídky.

Pro děti to nejlepší, teď za neuvěřitelné ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Začněte tím nejdůležitějším, kvalitním školním batohem. To znamená anatomickým, který perfektně sedí na zádech, je lehký, má nastavitelné popruhy a dostatek bezpečnostních prvků. Sparkys právě teď přichází s revolučními cenami a nabízí stylový anatomický batoh s penálem a navíc s hodnotným dárkem za cenu již od 749 Kč. Tuto jedinečnou časově omezenou nabídku můžete využít nejen na internetu, ale i v jejich kamenných obchodech.

Školní batoh anatomický Soft Pink Cookie + pouzdro a kreslící sada ZDARMA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento batoh je prostě stylový, hodí se zejména pro holky a je samozřejmě anatomicky tvarovaný, aby bylo zajištěno správné usazení batohu na zádech. Polstrování je z příjemného prodyšného materiálu. Velkou předností je velmi nízká hmotnost batohu. Navíc k tomuto batohu dostanete u Sparkys také pouzdro ve stejném motivu a kreslící sadu zdarma, to vše za zmíněných 749 Kč. Tahle nabídka nevydrží dlouho!

Anatomický školní batoh Bakugan + penál a kreslící sada ZDARMA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít své oblíbené hrdiny na batohu? No paráda! Hlavní hrdinové z oblíbeného animovaného seriálu na anatomickém batohu Bakugan, tentokrát více pro kluky. Anatomický školní batoh Bakugan je ergonomicky tvarovaný a odlehčený, s 3D hliníkovou konstrukcí, která zajišťuje správné usazení batohu na zádech. Nyní na Sparkys získáte při nákupu tohoto batohu navíc penál a kreslící sadu zdarma.

Happy Bunny - Anatomický školní batoh ERGO + kreslící sada ZDARMA

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dalším atraktivním dětským motivem je Happy Bunny, který se skvěle hodí pro kluky i holky. Proto patří v současnosti k nejžádanějším motivům. Batoh má pevná anatomická záda s odlehčenou kovovou konstrukcí a vyztužené popruhy s nastavitelnou délkou. Při nákupu na Sparkys získáte nejenom skvělou cenu, ale navíc kreslící sadu zdarma.

Výběr je opravdu široký

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevybrali jste z výše uvedených? Nezoufejte. Ve Sparkys najdete velký výběr těch nejlepších anatomických batohů s nejnovějšími dětskými motivy od Hello Kitty nebo Winx až po Cars nebo Spidermana za skvělé ceny a pokud náhodou budou stát nad 1000 Kč, získáte jako dárek opravdu velkou kreslící sadu v hodnotě 449 Kč.

Nezapomeňte na nový penál s atraktivním motivem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Penály a ochranná pouzdra na všechny psací pomůcky malého školáka najdete s oblíbenými motivy jako u anatomických batohů. Stačí si jen vybrat podle oblíbené postavičky vašich ratolestí a psací potřeby budou ochráněny.

Letní sezóna končí. S jejím koncem narůstají slevy na sezónní zboží!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Akční výprodej sezónního zboží vám přináší možnost nakoupit venkovní hračky se slevou, a to ne nízkou. Většina z těchto hraček je za polovinu původní ceny! Navíc mnoho z těchto hraček užijete po celý rok, takže když už je vyprodávají…

Další články

Načítám