Hlavní obsah
Článek

Předvčerejší oznámení ukončení patnáct let úspěšně vysílaného pořadu Nikdo není dokonalý překvapilo všechny fanoušky moderátora Jiřího Krampola (85). A také ty, kterým připadalo, že s námi tenhle formát byl pouze pár let. Podívejte se do fotogalerie na zajímavé hosty, kteří show navštívili. Mnozí z nich už nejsou naživu…

„Spousta mých hostů, kteří se za tu dobu v pořadu vystřídali, už není mezi námi,“ ví sám Krampol, který se nevzdává a chce nabídnout pořad jiné televizi.

Do pořadu zavítali například Helena Růžičková, Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Věra Galatíková nebo bývalý ministr a astrolog Antonín Baudyš.

Hosté chodili ke Krampolovi rádi, věděli, že jim tam nic špatného nehrozí, že jde jen o zábavu. To spíš moderátor trnul, aby umělci, považovaní za vtipné, zrovna neměli špatný den a před kamerou „neshořeli“. Když k tomu došlo, to pak nezbývalo, než aby vzal celé natáčení na sebe a chrlil jeden fór za druhým.

Příznivci Nikdo není dokonalý se mohou těšit na reprízy. Prima pořad opakuje stále dokola a třeba silvestrovské speciály už byly vysílány tolikrát, že je někteří znají nazpaměť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám