Hlavní obsah
Článek

Lady Gaga (38) tvrdí, že se nikdy nezabývala svou váhou a klidně by měla pár faldů navíc. Jenže kdykoli se jen trochu zakulatí, nepíše se a nemluví o ničem jiném. A lidé přestanou vnímat její hudbu. Popová hvězda se tak prý raději drží v kondici, aby se nemluvilo o její figuře a lidé spíš řešili její hudební produkci.

Sedmadvacetiletá Newyorčanka k tomu v rozhlasovém rozhovoru s Ryanem Seacrestem řekla: „No, víte, musela jsem se znova dostat do formy, ale abych byla upřímná, nikdy jsem se o svou váhu nezajímala… O to se zajímají jiní lidé. Opravdu se často bojím, že kdybych nebyla v kondici, lidé budou mluvit o tom, a ne o mé hudbě.“

To britská kolegyně Adele zatím mánii hubenosti a dokonalého těla nepodlehla. Ačkoli se o její korpulentní linii často psalo a opřel se do ní i Karl Lagerfeld, ona je důkazem, že se skutečná umělkyně diktátu mainstreamu podřizovat nemusí a může být noblesní dámou i s kily navíc.

Gaga přitom loni přiznala, že od patnácti bojovala s bulimií a anorexií. Její otec navíc vlastní italskou restauraci s výbornými těstovinami. Jenže zpěvačka se musí podniku vyhýbat. Kdykoli tam začne jíst, velmi přibere.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám