Hlavní obsah
Článek

Justinu Bieberovi (30) uniká mnohé, především pak pravá podstata a smysl dobročinnosti. Už od dávných věků moudří lidé učili ty méně chápavé, že dobročinnost stojí na tom, že člověk pomáhá zcela bez očekávání, vděku a podmínek. Smyslem dobrého úmyslu je také to, že člověk pomůže neokázale – neboli aniž se to dozvědí druzí. Jenže kanadský zpěvák udělal prázdné gesto. Daroval bezdomovkyni na ulici pár dolarů, nechal se u toho vyfotit a snímek hned vyvěsil na Instagramu.

Hudebník na fotce vystrkuje ruku s luxusními hodinkami z okna svého ferrari a dává ženě bankovku. Ta stojí překvapeně u cesty s nápisem: „Potřebuji jen nějakou pomoc. Požehnej vám i vašim blízkým.“

Snímek se objevil na Instagramu s Bieberovým komentářem: „Vždycky vracejte.“

Na zpěvákovu obranu je nutno dodat, že je prvním hudebníkem, který splnil přání dvěma stům dětí se smrtelným onemocněním, a to prostřednictvím dobročinné nadace Make-A-Wish Foundation.

„Justin oddaně plní přání od počátku spolupráce a velmi podporuje Make-A-Wish. Chápe, jaký vliv to má na dítě, jak to u něj tvoří pozitivní změny v pohledu na svět, jak se pak cítí lépe, a že to dokonce ovlivňuje jeho zdravotní stav,“ uvedl šéf nadace David Williams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám