Hlavní obsah
Článek

Jen co se Iveta Bartošová (†48) trochu oklepala z událostí posledního měsíce (útěk do Itálie, operace prasklého vředu a detox v Bohnicích), už spřádá velkolepé plány. Aby uklidnila rozhozenou psychiku přítele Josefa Rychtáře (65), jemuž „způsobila paroží“ po úletu se Zdeňkem Macurou (49), plánuje s ním svatbu. Teď všemu ale nasadila korunu. Chce s ním i miminko. Jenže podle všeho to je fyziologicky nemožné!

„Pokoušeli jsme se už dřív, ale nedařilo se nám. Pokud by to vyšlo, bylo by to nádherný,“ řekla Blesku Iveta. Jenže je tu několik otazníků. Předně: jak by mohla počít a následně porodit dítě, když podle svých vlastních slov už je prý pár let po přechodu?

Tehdy prozradila, že se v ní něco děje a že jde právě o přechod. Její matka ho prý zažila už v osmatřiceti. „Nemá cenu lidem vysvětlovat, že mi je skoro pětačtyřicet a že kvůli hormonálním změnám mi veškeré tuky a voda šly do obličeje a do břicha,“ říkala před třemi lety. Copak na to zapomněla?

Její touha po dítěti evidentně pramení ze zničené psychiky. „Když jsem byla těhotná, já jsem byla tak šťastná. Úplně jsem chodila jako ve snách, pořád jsem se smála, nic mě nerozhodilo, prostě nejkrásnější období,“ svěřila se jednou. Tak moc by si přála tenhle stav euforie zopakovat!

Před čtyřmi lety veřejně oznámila, že je těhotná, pak se ale ukázalo, že se unáhlila. Požehnaný stav si spletla s žaludečními vředy. Exmanželovi Pomejemu do telefonu zase tvrdila, že právě na WC potratila jejich dcerku. Šlo o nesmysl, kterým chtěla muže potrestat za to, že si dovolil od ní na týden odjet za prací do Polska. Od svých mužů vyžaduje čtyřiadvacetihodinovou péči.

I kdyby nyní Bartošová nakonec dítě mít mohla, bylo by to vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu (některé její vnitřní orgány mají být vážně poškozené) rozumné? A dokázala by se o potomka postarat?

Pokud ale není pravda to, co měla pěnice říkat Macurovi, totiž že ji Rychtář po intimní stránce velmi zanedbává, třeba se brzy dočkáme zázraku. Nebo taky ne.

Reklama

Další články

Načítám