Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Staré rány se nezacelují tak snadno, jak by se mohlo zdát. I když je Jennifer Aniston (55) šťastně zasnoubená s hercem Justinem Therouxem (42) a svět netrpělivě očekává konání jejich utajované svatby, na ženu, která jí uštědřila pořádnou ránu a odvedla bývalého manžela Brada Pitta (60), se nezapomíná. Zahraniční média nyní informují, že když se Aniston dozvěděla, že by měla sdílet první třídu ve stejném letadle s Angelinou Jolie (48), raději si obstarala jiné letenky.

Obě herečky měly rezervaci na stejný nedělní let společnosti British Airways z Los Angeles do Londýna na letiště Heathrow. Aniston nejspíš bylo někým sděleno, že by jedenáct hodin seděla na palubě se svou bývalou rivalkou, a tak se rozhodla raději pro pozdější odlet.

Jennifer se do Londýna chystá na středeční premiéru svého nového filmu We’re The Millers. Přestože obě herečky jsou v Lodnýně obvykle ubytované v hotelu Dorchester, tento týden v něm nebude pro jistotu pobývat ani jedna.

Reklama

Další články

Načítám