Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zní to neuvěřitelně, ale Tereza Chlebovská (33) byla doposud tak zahlcena prací, že až nyní si mohla dovolit vyrazit na dovolenou, kterou získala spolu s titulem Česká Miss 2012. Výhru si tedy vybrala rok a půl po své korunovaci. Luxusní dovolenou se Tereza rozhodla poprvé strávit s rodinou na Krétě, v překrásném prostředí blízko hlavního města Heraklionu.

„Nejvíc jsem nadšená z povahy a chování místních lidí, krásného průzračného moře, skvělého řeckého jídla a z řeckých večerů. Řekové jsou nejen úžasní tanečníci, ale dokáží vás svým vtipem bavit celé hodiny,“ usmívá se spokojeně Tereza.

Je fakt, že půvab českých krásek nezůstával ani v Řecku bez povšimnutí. Když se s o rok a půl starší sestrou Johanou vydaly na procházku nebo nakupovat, působily mezi místními mladíky velký rozruch, auta troubila a nabídky na seznámení neustávaly.

A co naší Miss učarovalo z báječné řecké kuchyně? Zamilovala si především gyros, ryby a tzatziki. Odpočívala pasivně i aktivně. Vychutnávala si ranní běh na pláži při východu slunce, po snídani následovalo lenošení na pláži a dovádění v moři, vydatný oběd a odpoledne si nenechala ujít aqua zumbu, moře a tenis. Večer vždy objevovala zajímavé restaurace a den končila hudbou a tancem. Dívky si vyzkoušely i výlet lodí a nevynechaly návštěvu řeckých památek.

Reklama

Další články

Načítám