Hlavní obsah
Článek

A je upečeno! Na schůzce v centru Prahy se včera řešila spolupráce Moniky Štikové v rámci 14. ročníku Miss Junior a pochopitelně také výše jejího honoráře. Ačkoli Monika při schůzce prý nemohla spustit oči z viceprezidenta Miss Junior Pavla Janušky (22), který je také současným přítelem Kateřiny Hamrové, k dohodě mezi oběma stranami nakonec došlo hladce.

"Chápu, že řada žen mé generace touží mít, nebo dokonce už má, tajný poměr s mladším mužem, ale já jsem si ničeho nevšimla. S Monikou jsme našly společnou řeč na téma Miss Junior 2013 brzy. Výše jejího honoráře je v řádech šestimístného čísla a mohu potvrdit, že je vyšší, než byla v uplynulém roce částka požadovaná její dcerou Ornellou,“ šokuje Hamrová, která rovněž objasnila, jakou roli bude maminka nejslavnější prvorodičky mít.

„Monika se stala patronkou letošního ročníku Miss Junior, zároveň bude moderovat charitativní aukci v podvečer finále, bude členkou poroty a diváci si užijí i její vystoupení na finálovém večeru Miss Junior 2013 6. listopadu v Grand Hotelu Pupp,“ uzavřela Kateřina Hamrová.

Reklama

Další články

Načítám