Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Aňu Geislerovou (48) trochu mrzelo, že se nemohla zúčastnit karlovarského filmového festivalu, kde měl světovou premiéru snímek Líbánky, v němž hraje hlavní roli a za který dostal režisér Jan Hřebejk Křišťálový glóbus. "Do poslední chvíle jsem váhala, zda jet, ale pak to za mne rozhodl Max," vysvětlila Geislerová, která v době konání festivalu porodila svého třetího potomka.

Hned na konci šestinedělí se objevila aspoň na projekci filmu, který má oficiální distribuční premiéru 21. srpna, pro média a vypadala fantasticky. Jak je opět štíhlounká, předvedla v úzké bílé sukénce a mateřstvím celá zářila. Zahálet ovšem nebude. "Je mi ctí oznámit, že už zítra začneme s Honzou Hřebejkem natáčet další film," prozradila.

To ale není všechno. Na podzim ji čeká další velké natáčení. Spolu s Evou Herzigovou (51) ztvární hlavní hrdinku v připravovaném snímku podle románu Barbary Nesvadbové (49) Pohádkář. Podle informací Super.cz jsou už všechny smlouvy podepsány, a natáčení tak nic nebrání.

Reklama

Další články

Načítám