Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) miluje změny, pokaždé ji vidíme v jiném účesu, nejrůznějších módních kreacích od českých i zahraničních návrhářů, v naprosto odlišných stylinzích. Nyní se rozhodla vyzkoušet něco úplně nového a začala spolupracovat s ruským týmem, který jí měl vytvořit novou image.

První focení proběhlo na replice benátské gondoly, jen místo kanálů italského města se fotilo na Vltavě. A Lucie vypadala úchvatně. I když někteří zevlující chodci na ni pokřikovali, že vypadá trochu jako Amy Winehouse (†27). Zřejmě díky účesu a líčení.

To si vzal na starost oficiální maskér ruských filmových hvězd Vladimir Kalinchev, styling zpěvačce vytvořila fashion stylistka Olga Rusakova, se kterou spolupracuje i Sámer Issa (38), a focení se ujal Enisey Abramov, jeden z nejvyhledávanějších ruských art & fashion fotografů.

V šatech s obrovským dekoltem od návrhářky Soni Hlaváčkové budila Lucie Bílá během focení, které probíhalo krátce po poledni, náležitou pozornost. Zdálo se, že za chvíli začnou snad i ryby vyskakovat z vody, aby viděly, co se na hladině děje.

A proč se do toho Lucka pustila? "Mám po prázdninách, a tak jsem rozjela vše, co se týká mého podzimního turné. Změnila jsem i strategii propagace. Budu mít větší podpis karty a fotí mne ti nejlepší fotografové včetně tohoto zahraničního týmu," vysvětlila Super.cz.

"Přijeli úžasně připravení a produkce vymyslela skvělý plán. První den se fotilo v Praze na gondole, druhý den jsme odletěli letadlem pro sedm lidí do Černé Hory. Tam jsme fotili v nádherném apartmá na lodi i u letadla. Už jsem viděla první náhledy fotek a myslím, že moji fandové budou nadšení stejně jako já. Jestli to bude takhle krásně klapat jako doposud, budou haly brzo plné," věří zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám