Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že se Regina Rázlová (76) překvapivě vrací zpět před televizní kamery. Superhvězda normalizační kinematografie znovu zazáří na stříbrném plátně v bláznivé komedii z prostředí modelingu nazvané Modelky s.r.o.

„Nabídek na návrat před kameru jsem měla už několik, ale odmítla jsem je, protože šlo o dramatické věci a já jsem si dramat v životě užila více než dost. A já bych se ráda zbytek života bavila, takže když jsem dostala nabídku jedné z hlavních rolí v bláznivé komedii Modelky s.r.o., a když jsem scénář přečetla jedním dechem a dobře jsem se u něj bavila, ráda jsem kývla,“ říká herečka Rázlová, která čelila trestu za půlmiliardový tunel v jedné firmě a zároveň se potýká s roztroušenou sklerózou. Super.cz má první propagační snímky, které Rázlová nafotila právě pro tuto komedii.

Rázlová se ve filmu zhostí role Bety, která se svou rivalkou Martou (Evelyna Steimarová) bojuje o vrcholnou pozici českého módního světa. V dávné minulosti se obě zúčastnily soutěže Miss Československo, ale zvítězila jen jedna. Ta druhá prohru neunesla a od té doby si dvě dnes už letité dámy vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou, aby mohla na tu druhou jejím prostřednictvím ze zahraničních módních mol udělat pořádně dlouhý nos.

Kromě zmíněné Steimarové se po boku Rázlové objeví Jiří Štěpnička, Nikol Moravcová, Martin Kraus, Martin Písařík, Aneta Krejčíková nebo topmodelka Daniela Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám