Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) sice ještě nenastoupila na dlouhodobou léčbu své závislosti na alkoholismu a prášcích, přesto ale není nebezpečná svému okolí. Momentálně vypadá docela dobře a zdá se, že s démony bojuje dobře. Zatím. Proč ale vzala do ruky nůž a máchala jím kolem sebe?

Iveta chtěla svým fanouškům na videu dát najevo, že má fanouškovské stránky na internetu. Chytila jeden z mnoha druhých dechů, má plno energie, a slibuje, jak bude s lidmi čile komunikovat. „Já si s vámi budu psát, budu vám posílat příspěvky, fotky, videa a tak dál. Těším se na vás,“ vzkázala fandům Bartošová, která nůž neměla na zastrašení Macury nebo novinářů, ale na krájení masa.

Chystala totiž plnotučnou grilovačku, kterou si ale vzhledem k přísné dietě po operaci prasklého vředu nemůže sama dopřát. Smlsnou si na ní spíš její věrní, kterými se to v její vile jen hemží.

Snad Ivetě tento stav vydrží. Doktoři však varují, že pokud nedojde k vážně míněné léčbě (a ambulantní, jíž se chce pěnice jako jediné podvolit, k nim vážně neřadí), všechna předsevzetí budou za pár týdnů fuč a kolapsy Ivety začnou nanovo. Všechna psychická podpora léčitele Jana Saavedry, který má na současném vzhledu Ivety Bartošové velký podíl, by tak přišla vniveč.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám