Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) o sobě tvrdí, že je vyloženě mateřský typ. Jelikož ještě nemá vlastního potomka, tak o to víc cíleně vyhledává společnost malých dětí. Hvězda Novy byla tedy štěstím bez sebe, když s kolegy z televize vyrazili do Dětského kardiocentra v pražském Motole rozdávat dětem radost v podobě roztomilých hraček.

„Pro mě je každé setkání s nějakým miminkem obrovskou radostí. Takovýto zážitek vždycky ještě víc podpoří můj plán pořídit si děti, ale to neznamená, že by se ten proces urychloval," nastínila své rodičovské plány Emma a jedním dechem dodala: „Je mi v miminkovské společnosti hrozně dobře. V životě jsem nikdy nic přesně neplánovala, takže tohle není výjimka."

Moderátorka sice stále dává přednost kariéře před založením rodiny, rozhodně ale nehodlá mateřství odkládat donekonečna. „Třicítku vnímám jako limitní věk, ale třeba to nakonec ještě posunu. Nyní v mých pětadvaceti se mi to zdá jako optimální věk na to pořídit si rodinu," říká.

Moderátorka přišla předat dárky dětem do pražského Motola v návaznosti na svou účast v běžeckém seriálu Run Tour, kterého se sama aktivně zúčastnila. V rámci tohoto dobročinného projektu bylo vybráno 461 550 Kč, což byla celková částka, která se vybrala v prvním ročníku. „Sama nejsem velký sportovec, ale nadchlo mě propojení běhání s možností pomáhat. Na minulé etapě jsem se stala vodičkou pro nevidomou holčičku a závod jsme absolvovaly spolu bok po boku. Byl to pro mě velký zážitek, celou trasu jsem vnímala úplně jinak. V Motole zase vidím ty obrovské dětské oči plné radosti, když jsme tady,“ uvedla Emma.

Sympatická kráska nám prozradila, že ještě hodlá dorazit na některý z běžeckých závodů. „Myslím, že jsou ještě tři závody. Jeden se koná v době, kdy uvádím Televizní noviny, tak toho se mi nepodaří zúčastnit, ale ve zbývajících dvou termínech bych ráda běžela," říká Emma.

Reklama

Další články

Načítám