Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okatá brunetka z fotografií letos oslavila 63. narozeniny. Když se ale odvážně svlékala před fotografem na posteli a pohovce, nebylo jí možná ani dvacet. Jako jedna z hlavních ženských postav seriálu Dallas se proslavila až téměř ve třiceti a jiný účes i líčení udělaly své. Herečka si na první pohled není téměř podobná, proto nebylo vůbec snadné Victorii Principal poznat.

Pohledná Američanka narozená v Japonsku měla za sebou jen několik spíše vedlejších rolí v televizních filmech, když přišla její životní příležitost v podobě Dallasu. Jako Pamelu Barnes Ewingovou, manželku Bobbyho Ewinga, ji dodnes zná téměř celý svět.

Principal, jež se v novém tisíciletí již nepustila do žádné nové role, po Dallasu opět dostávala pouze role do televizních filmů s nižším rozpočtem. Posledním jejím počinem byl snímek i stejnojmenný seriál Titáni. Kromě herectví se však Principal věnovala také psaní knih a podnikání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám