Hlavní obsah
Článek

Ivana Trump (64) se svých oblíbených bikin evidentně nehodlá vzdát. Při posledním relaxování opět ukázala jednu nedokonalost své postavy. Přesvědčte se sami. Navíc se na pláži objevila se svým posledním exmanželem a my už v těch jejích chlapech začínáme mít trochu hokej.

Jen za poslední rok se Ivana vilně tulila k několika mužům. Jednalo se o podnikatele Massima Gargia, italského realitního magnáta Marca Antonia Rotu nebo také staronového milence Michaela Kennedyho. A ve vodách svých bývalých Ivana loví dál. Momentálně odjela odpočívat na Sardinii se svým bývalým manželem Rossanem Rubicondim.

Slavná movitá pětinásobná babička narozená ve Zlíně momentálně vegetuje s italským modelem, který byl jejím čtvrtým manželem, v luxusním hotelu Cala Di Volpe v oblasti Porto Cervo. Na jeho soukromé pláži si nerušeně užívají zdánlivé samoty. Ale ti fotografové...

Dala se snad exmanželka Donalda Trumpa s o 23 let mladším Rubicondim opět dohromady? V minulosti byli proslulí svými rozchody a opětovnými návraty. Nakonec svůj vztah zpečetili v dubnu 2008 na svatbě za tři milióny dolarů. Vzali se na Floridě za přítomnosti čtyř set hostů, aby se o rok později mohli zase rozvést.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám