Hlavní obsah
Článek

Herečka Pavla Tomicová se do povědomí televizních diváků zapsala svým působením v seriálu Ulice, kde ztvárnila bodrou kadeřnici Simonu, či postavou libidem překypující dámy v letech, která ve Snowboarďácích sváděla Vojtu Kotka, Jirku Mádla i Jiřího Langmajera. Teď se jako jedna z nových postav představí také v Gymplu s (r)učením omezeným. Dostala roli uklízečky.

Přitom co se divadelního herectví týče, ztvárnila Pavla hlavní postavy v kusech jako Petrolejové lampy, Racek či Maryša, za účinkování v poslední jmenované hře také získala Cenu Alfréda Radoka.

V televizní tvorbě se ale poslední dobou objevuje v sice zapamatovatelných a skvěle zahraných, ale povětšinou ve vedlejších jednodušších rolích. „V Gymplu mě zaujalo skvělé herecké obsazení. Nejčastěji se potkávám na place s Václavem Koptou a Milanem Šteindlerem. Z toho mám velkou radost. Jsou to Bohunčini základní seriáloví partneři a jsou také ve stejné inteligenční i pracovní kategorii,“ poznamenala ke svému nejnovějšímu seriálovému působení.

Není ale škoda, že herečka nedostává také před kamerou více příležitostí ukázat i jinou stránku svého vyjádření?

Reklama

Další články

Načítám