Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bez podprsenky se obejde málokterá žena. Podprsenka ale nemá za úkol jen tvarovat a podpírat ženské vnady. Krásné prádlo toho umí mnohem více! V krásném prádle se budete sebevědomě a přitažlivě nejen cítit, ale i tak vypadat. Oslňte své okolí, podívejte se na novinky, které jsme pro vás vybrali, a udělejte si radost novým kouskem.

Napumpujte své sebevědomí!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prádlo dokáže divy. V sexy kousku se okamžitě proměníte ve svůdnici a něžná krajka navodí tu správnou romantickou atmosféru. Dáváte přednost krajce, moderním potiskům nebo něžným kvítkům? V každém případě si přijdete na své. Co říkáte na žhavé novinky?

Nestárnoucí růže v moderním podání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete květinové potisky, růžové květy a krajku, ale chtěla byste vyzkoušet něco nového? Kombinace krajky a květinového potisku v zajímavé barevné variaci – to pravé pro romantičky, které chtějí svému stylu dodat šmrnc. Tato stylová pushupka zajistí plný a krásně tvarovaný dekolt. Probuďte svůj sex-appeal!

Krajková bardotka pro kulatý dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste vyzkoušela bardotku? Podprsenka střihu bardot sluší ňadrům každé velikosti! Speciální střih se svislým švem vaše vnady podpírá nikoliv ze stran, ale zespodu. Tak vytváří tak dokonale tvarovaný a plný dekolt. Tento kousek potažený jemnou krajkou si zamilujete na první pohled! Pohodlí, luxus a plný dekolt – kdo by odolal?

Nechte svůj dekolt rozkvést!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pushupka s něžnými kvítky si získá nejen zaryté romantičky! Kombinace květinového a geometrického potisku ve svěžích barvách – neotřelý styl, který bude slušet i vám. Pohodlný střih a příjemný materiál zajistí celodenní pohodlí. Padnoucí střih, rozverný potisk a krásné barvy – hravá kombinace pro rozverné ženy.

Jako hollywoodská star

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bardotka Hollywood potěší všechny milovnice luxusu. Řasený tyl a květinová výšivka je to pravé pro všechny zvláštní příležitosti. Díky svému střihu a vyjímatelným vycpávkám vytvoří dokonale plný dekolt i krásně zakulacený tvar poprsí. V kombinaci s ladícími kalhotkami a podvazkovým pásem tvoří luxusní soupravu, která se skvěle hodí i jako svatební.

Další články

Načítám