Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Leonu Šenkovou si pamatujeme ze SuperStar ani ne tak kvůli jejímu silnému rockovému hlasu, ale hlavně kvůli silnější postavě, na kterou je Leona pyšná a nechce se o ni nechat připravit. Teď se rozhodla své tělo opět předvést na dost kontroverzních snímcích.

Leona totiž nové fotky nafotila na hřbitově v městečku Přelouč, kde je zrovna na prázdninách u rodičů. V krátké sukénce a s velkým dekoltem pózovala na nejrůznějších místech od křížů a náhrobních desek až po samotné hroby či hrobky.

Nebere to ale jako čin rebelství, natož že by koketovala se satanismem. "Už od dětství jsem na hřbitov hrozně ráda chodila, lákalo mě tam tajemno a romantika," svěřila Leona.

Ta se v rámci svých aktivit snaží přispět ke zvýšení sebevědomí žen, které si svoji kyprou postavu nedokáží užít, tak jako ona.  "Fotky jsem nafotila proto, že mi chodí každý den zprávy na sociální síť, jak jsou ženy rády, že se nestydím a motivuji je k tomu, že i žena s pár kily navíc ze sebe může udělat snad pěknou ženskou," vysvětlila Leona.

"Nelíbí se mi, jak si holky nevěří a mají komplexy třeba i v mém věku, kdy mají být právě jako mladé pěkné, usměvavé, nestydlivé a musí se cítit dobře. Spokojená žena je ta, která je spokojena právě sama se sebou," dodává Leona, která by se ráda nechala nafotit pro nějaký portál s boubelkami.

Zpěvačka nezahálí ani co se muziky týče. Kromě pravidelného koncertování bude na konci srpna natáčet svůj nový singl Hvězda večírků a s kapelou dává dohromady nové písně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám