Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Sabinu Laurinovou jsme potkali na hodně netradičním místě. Rozhodla se, že si zavzpomíná na staré časy a vypravila se na jízdu historickou soupravou pražského metra „Když jsem byla malá, každé ráno jsem jezdila metrem do školy," vzpomínala Sabina, která ale nyní využívá spíš auto. Do metra ale začne posílat starší dceru Valentýnu.

"Ještě teď si pamatuji, jak mě učil táta ve 3. třídě jezdit metrem, jel v jiném vagonu a tajně mě sledoval, zda vystoupím správně a zda jsem připravena jezdit sama,“ zavzpomínala si herečka v sovětské soupravě 81-71, přezdívané ve své době pracovníky metra i Pražany briketa nebo černá huba.

„Jelikož jde dcera od září do školy, už vím, co budeme dělat poslední týden v srpnu, budu ji tajně sledovat v metru a budeme trénovat cestu do školy, jak mě to kdysi učil tatínek. Historie se opravdu opakuje,“ smála se herečka, kterou od září opět čeká natáčení nových dílů seriálu Doktoři z Počátků.

„Nyní se moje postava alkoholičky Marty vrací, takže na mě čeká další natáčení, jsem ráda, že léto bylo na natáčení volnější, tak jsem si ho mohla užít s holčičkami,“ prozradila Laurinová. „Mám za sebou krásnou dovolenou ve Španělsku a před sebou ještě krásnou dovolenou v Řecku, kam se chystám s holčičkami a maminkou, už jsem byla v Řecku dvakrát, tak toto bude moje dobití baterek před dalším natáčením a hraním v divadle,“ prozradila Laurinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám