Hlavní obsah
Článek

Všichni příznivci obřích přírodních křivek teď mohou vytáhnout kapesníky a začít ronit slzy. V obludáriu podivných osobností, které budou soutěžit o peněžitou výhru ve vile VyVolených, nakonec bude chybět nejdivnější zpěvačka a interpretka psího megahitu Marie Pojkarová (68). Tu produkce pořadu k účasti podle našich informací přemlouvala několik týdnů.

Zpěvačka, u které nakonec zvítězil zdravý rozum a soudnost, nakonec účast ve vile s díky odmítla. Její obří vnady s vytetovaným pavoukem tak přes televizní kamery nakonec diváci sledovat nebudou.

„Nabídka to byla lákavá, ale přeci jen už nejsem nejmladší. Mám vysoký tlak a po poradě se svou lékařkou jsem od účasti nakonec upustila,“ sdělila Super.cz Marie, které by organizátoři do vily prý dovolili vzít nejen kytaru, ale i její oblíbenou kočku, se kterou zpěvačka poslední roky spí.

„VyVolené budu ale určitě sledovat a držet palce mladším. Myslím, že některé kulišárny dramaturgie bych nemusela vydržet. Nechtěla bych, aby mě vynášeli nohama napřed,“ dodala závěrem žena, která už několikrát dokázala, že jí nechybí smysl pro humor ani nadhled.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám