Hlavní obsah
Článek

Zatímco její vrstevníci jsou teprve na prahu svých pracovních kariér a leckdy si stále ještě užívají sladká studentská léta pod ochrannými křídly svých rodičů, zpěvačka Ewa Farna (30), která dnes slaví dvacáté narozeniny, toho už stihla opravdu hodně a na svém kontě má řadu hudebních úspěchů.

Farna se dokázala prosadit nejen u nás, ale i v Polsku. Sama ostatně pochází z Třince a chlubí se polskou národností.

Do velkého hudebního světa ji přivedl producent Lešek Wronka (63). Zejména díky jemu vydala už coby třináctiletá puberťačka úspěšnou desku Měls mě vůbec rád. A nezůstalo jen u jednoho alba, tak jako je tomu u řady pěveckých rychlokvašek. Farna pětkrát po sobě získala bronzového Slavíka a do svých dvaceti let vydala už několik desek.

Letos se Ewa Farna představila v roli porotkyně pěvecké soutěže SuperStar. Po boku ostřílených matadorů Ondřeje Soukupa a Pavola Habery si už v devatenácti letech směle troufala hodnotit pěvecké umění ostatních.

Od svých třinácti let prošla Farna velkou proměnou. Z rozpustilé cácorky vyrostla dáma s kyprými tvary a svůdnými vnadami, které se nestydí ukazovat ve vyzývavých oblečcích. Na své ženské křivky je přitom patřičně hrdá a rozhodně se netrápí žádnými přehnanými dietami. Na proměny Ewy Farne se podívejte do naší fotogalerie.

Jediné, co snad Ewě chybí, je láska, na kterou kvůli své pracovní i studentské vytíženosti (Farna studuje práva na Varšavské univerzitě) nemá čas. Její první velkou láskou byl současný snoubenec Martiny Gavriely, hudebník Marcus Tran. Několik měsíců také randila se zpěvákem Tomášem Klusem (37). V SuperStar sice pokukovala po fešném Slovákovi Štefanu Pčelárovi, ale z flirtování a vzájemného škádlení nakonec nic vážného nebylo a zpěvačka je stále oficiálně sama.

Reklama

Další články

Načítám