Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete na slavnou fotografii útěkářky Ivety Bartošové (†48) z Itálie? Zdeněk Macura (49) ji tam bezvládně ležící vyfotil na pláži, aby ukázal, že je v pořádku. To se mu moc nepovedlo, protože i vtipálci si všimli toho, že vypadá jak mrtvola, hlavně byl ale osočován z toho, že jí plavky oblékl naruby. Super.cz nyní předmět doličný podrobně prozkoumal a dospěl k závěru, že Macura není takový ťulpas, za jakého ho mnozí považují a jakého ze sebe často dělá. I když opilou Džambulku oblékal potmě, trefil se. Jenže pak zasáhla náhoda…

Jak je na snímcích dobře vidět, správně by měly být plavky oblečeny tak, aby byl vepředu vidět zlatý motýlek. Ten by byl vidět i na fotce, na jejíž vznik si prý Džambulka nepamatuje, jenže co čert nechtěl, z plavek vylezl i štítek, jenž bývá standardně na zadku, ale u tohoto modelu plavek je vpředu. Ten také motýlka překryl, a udělal tak Macurovi i Ivetě celonárodní ostudu.

„Jsem rád, že se ukázalo, že naruby skutečně nebyly,“ raduje se dětinsky Macura, který hodně přemýšlel, zda plavky své bývalé lásce vrátit, nebo si je nechat, když jí je sám koupil. Nakonec je do tašky, kterou předal Bartošové po léčiteli Janu Saavedrovi, přibalil. A s nimi i slavné „Miss mokré tričko“ a další kousek, o který se s vámi již brzy ochotně podělíme!

Reklama

Další články

Načítám