Hlavní obsah
Článek

Kdyby si chtěl nyní Josef Rychtář (65), přítel Ivety Bartošové (†48), vzít půjčku, měl by asi smůlu. V databázi exekucí totiž stále ještě visí informace, že dluží peníze advokátce jeho bývalé ženy za její zastupování v rámci rozvodového řízení. Víme, jak ho exekutoři „oškubali“!

Josef Rychtář se uhrazení dluhu ve výši dvaceti tisíc korun bránil zuby nehty. Když mu to nepomohlo, souhlasil, ale s tím, že nic navíc, včetně odměny exekutora neuhradí. Jenže zapomněl na to, že není velkovezírem svévolně měnícím zákony, a že se s ním rozhodně nikdo párat nebude. A také že ne! Náklady navíc, které mohly vystoupat až na deset tisíc korun, šly také na vrub jeho kapsy.

Podle našich informací si nakonec vykonavatelé soudního rozhodnutí pro zbytek dluhu sáhli na Rychtářova konta. Ten prý byl vzteky bez sebe, ale to je tak všechno, co proti tomu mohl udělat.

Dnes už je sice bez dluhu, chvíli ale bude trvat, než se to projeví i v databázích. „Co se týče pana Josefa Rychtáře, mohu potvrdit, že dluh uhradil v plné výši a soudní exekutor už vydal oznámení o skončení exekuce, které bylo zároveň rozesláno účastníkům řízení. K výmazu záznamu z Centrální evidence exekucí tedy dojde v nejbližších dnech,“ uvedla pro Super.cz mluvčí Exekutorské komory Petra Báčová.

Reklama

Další články

Načítám