Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když jsou v divadlech prázdniny, zpěvák Marian Vojtko (51) si volna úplně neužívá. Začal s novým zajímavým kšeftem. Zpívá na parnících. "Vymyslela to moje manažerka a sám jsem překvapený, že se pokaždé sešlo sto padesát holek a měl jsem už tři parníky plné," řekl Super.cz zpěvák.

Marian tvrdí, že tento prostor prý nezvolil kvůli tomu, že se na rozdíl od koncertních sálů nedá z plovoucí lodi vystoupit. Na druhou stranu mu to není nepříjemné. "Když dozpívám, bavím se s holkama a už jsem si nějakých jedenáct předběžně vybral jako svoje potenciální partnerky. Říkal jsem kamarádovi Vaškovi Noidovi Bártovi (43), že by to měl taky vyzkoušet, že by se určitě nějaká nevěsta našla," smál se Marian.

Na Vojtka ovšem nemusejí holky letět jen kvůli jeho zjevu a skvělému hlasu. Určitě se jich už řada doslechla, že si pořídil nový dům a k němu letos konečně i bazén. "To ale musím dát varování. Nemám vyhřívání, takže když je pár dnů chladněji, musí si všichni vystačit jen se svým živočišným teplem. Ale rozhodl jsem se, že budeme s Noidem u mě u bazénu pořádat mejdany. Noid má parádní tetování, takže se bude na co koukat, a já zase parádní zásoby alkoholu," pozval k sobě na večírek Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám