Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Česká mediální mafie, rodinka Petra Novotného (76), zase naštvala půlku šoubyznysu. Zatímco bavič si před lety vydělal neuvěřitelný balík na uvádění zábavných pořadů na Nově, jeho synek Pavel Novotný (43) inkasuje peníze nejen za bulvár, ale i za karban. „Poctivě jsem si za večer vydělal devět set tisíc korun,“ pochlubil se nám.

Pavel se zúčastnil největšího turnaje v dějinách České pokerové tour na festivalu v Pardubicích, kde o celkem pět miliónů korun bojovalo 450 hráčů z celé Evropy. A přestože skončil čtvrtý, vyhrál úplně nejvíc peněz – bez sto tisíc korun rovný milión. I první hráč v pořadí, Vlastimil Kuděla, bral méně – 630 tisíc. Poslední čtyři hráči si totiž mezi sebou uhádali, jak si mezi sebou prašule rozdělí.

„Novotný musel soupeřům vyhrožovat, že jim tatínek vyhlásí válku, jinak si to neumím vysvětlit, jak se mu podařilo docílit takové částky. Náleželo mu minimálně o dvě stě tisíc korun méně,“ kroutí hlavou jeden z hostů turnaje.

„Moje výhra je absolutní rekord. Uhádal jsem si nejvíc a jsem rád, jak mi to všichni od srdce přejí. Zasloužím si to nejvíc. Zatímco ostatní tam před finále chrápali nebo kalili, já celou noc studoval polské soupeře na finálovém stole. Dobře jsem se na ně připravil,“ chválí se namistrovaný protekční synáček.

Ten už nedávno vyhrál slušných pár set tisíc na jiném turnaji a tak není divu, že jeho manželka poctivě plní podivnou předmanželskou smlouvu, podle níž mu nikdy nesmí bránit, když se rozhodne věnovat se pokeru. Vždyť na výhrách získal už přes jeden a půl miliónu korun.

„Prostý vesničan z Řeporyj pokořil pokerovou smetánku,“ krčí rameny Pavel Novotný. S ním teď zase nebude k vydržení, jak mu sláva stoupne do hlavy!

Reklama

Další články

Načítám