Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S oficiálním začátkem léta se vydává na dovolenou stále více celebrit. Jen málokterá ze slavných žen vypadá v plavkách tak dobře, jako herečka a účastnice reality show Real Housewives of Orange County (u nás Sladký život v Orange County) Gretchen Rossi (33). Svou dokonalou postavu navíc podtrhla rafinovanými bílými bikinami a sandálky na vysokém klínu. Elegantní bylo i růžové pareo, které si Gretchen ovázala kolem boků.

Svůdná Rossi si užila prodloužený víkend na jedné z pláží v Los Angeles. V USA se stala známou díky účinkování v populární reality show Sladký život v Orange County, která sleduje opravdové životy obyvatel elitní komunity luxusní čtvrti v Jižní Kalifornii. Přestože se z fotografií může zdát, že této dámě vůbec nic nechybí, což dokazovala stejně jako další čtyři bohaté manželky ve čtvrté řadě již zmiňovaného televizního trháku, osud k ní nebyl vždy jen milosrdný.

V září 2008 přišla o svého snoubence Jeffa Beitzela, který zemřel na rakovinu. Z tragické události se zřejmě oklepala docela rychle. Zanedlouho poté totiž začala randit se Sladem Smileym, který byl ženatý s jednou z bohatých manželek z první řady stejné reality show, která proslavila i Rossi. Smiley je bývalým manželem brunetky Jo de la Rosy. Mileneckou dvojicí jsou Gretchen a bohatý podnikatel Slade již třetím rokem.

Reklama

Další články

Načítám