Hlavní obsah
Článek

Na nějaký čas si dala pohov, ale už je tu zase v plném nasazení. Proslulá pařmenka, provokatérka a exhibicionistka z Barbadosu tráví ve své domovině prázdniny a na své fanoušky nezapomíná. Aby se jim nevytratila z povědomí, začala je zásobovat svými fotografiemi a jak jinak, než v uzoučkých bikinách.

Sebevědomá a také trochu sebestředná Rihanna (36), která se drží na vrcholu od roku 2007, kdy nazpívala veleúspěšný hit Umbrella, sdílela snímky jak od bazénu, tak z pláže, kde si sedla do písku a hned se o následek svého počínání podělila se světem.

Pro Rihannu je pobyt na Barbadosu, kde strávila dětství i dospívání, vždy balzámem na nervy a ona se proto snaží i přes svůj nabitý program za rodinou a přáteli jezdit několikrát do roka. Její nynější pobyt má ale také trochu hořkou příchuť. Zpěvačka vydělávající každoročně desítky miliónů vystrojila své milované babičce, jež loni zemřela, pompézní pohřeb. V přepočtu vyšel na tři milióny korun, ale nyní vyšlo najevo, že účty za něj Rihanna dodnes nesplatila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám