Hlavní obsah
Článek

Dcera herečky Světlany Nálepkové a jejího bývalého kolegy z kdysi populárního seskupení Mimtrio Michala Nesvadby se dnes těsně před polednem vdala. Bylo to tak tak, aby nevěstě nebylo vidět ve svatebních šatech těhotenské bříško.

Josefína Nesvadbová totiž se svým, nyní již manželem, Michalem Vaškem čeká miminko. Svatba byla církevní. Snoubenci si řekli ANO v kostele Sv. Salvátora na pražském Starém Městě. Ale faráře si ženich, který je z Ostravy, přivezl vlastního.

Na obřadu se sešlo hned několik Pepininých tatínků. Ten pravý, Michal Nesvadba, ji vedl k oltáři. Přišel i jeden z ex partnerů její matky, japanolog Martin Vačkář s rodinkou a samozřejmě i Světlanin současný přítel, o dvacet let mladší Vašek, s nímž snad už Nálepková konečně našla štěstí.

Štěstí ale všichni přáli hlavně Josefíně, na novomanžele se při odchodu z kostela snesla spousta hrstí rýže, která by ho měla přinést. Na samotný obřad neměla média přístup, před kostelem ale všichni ochotně pózovali. Pak ale zamířili na soukromou oslavu do usedlosti nedaleko Berouna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám