Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V kauze Ivety Bartošové (†48) asi vůbec nikdo není normální. To, co nyní předvádí její tým, který se od ní nehne na krok, ale přesahuje všechny meze. Bývalá hvězda českého popu se teprve před deseti dny vrátila z detoxu a musí se vystříhat alkoholu. A místo aby s ní její hlídači drželi basu, bez mrknutí oka si před ní dopřávají pěkných pár cucíků. Chtějí z ní snad udělat trosku!

Každý člověk, který se léčí s alkoholismem, dostává od lékařů jasný pokyn: vyhýbat se takzvané mokré společnosti, jinak hrozí životu nebezpečná recidiva! Jenže s „osmou cenovou skupinou“, která okupuje dům Ivety Bartošové a jež si hraje na její spasitele a podporovatele, to jaksi moc nejde.

Na internetu se objevily fotografie z návštěvy Ivety a jejích nohsledů v restauračním zařízení. Parta seděla na zahrádce, a zatímco Iveta před sebou měla láhev minerálky, zbytek se občerstvoval tak, že by se měl stydět.

Rychtářův poskok a syn Honza s oficiálním přizvukovačem Standou chmelili pivo, šéftka směšného Ivetina fanclubu zase cucala víno. „Nikdo, kdo má pacienta rád, by ho neprovokoval tím, že před ním bude pít alkohol. A je jedno, jestli tvrdý, nebo pivo. Je to od nich nehorázná nezodpovědnost,“ zlobí se známý pražský psychiatr.

Bartošová většinou uměla natrefit na velmi podivné rádoby kamarády. Ty, které si našla nyní, ale překonávají všechny předešlé. Nikdo by se asi nedivil, kdyby sami nosili nemocné umělkyni chlast, když s ním sami mají takový problém, že se ho nedokáží zříct ani před člověkem, kterého už málem přivedl do hrobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám