Hlavní obsah
Článek

I malé holčičky už o sebe nechávají pečovat. Rozkošné dcery Miss Markéty Divišové a moderátorky Zuzany Belohorcové (48) už mají svého osobního kadeřníka a užívají si to. A také už mají vytříbený vkus. Kadeřníkům přesně nařizují, co jim mají na hlavě vytvořit.

Dcera Markéty Divišové Natálka měla volbu kadeřníka jasnou. Maminka Markéty Lenka je vyhlášenou kadeřnicí, jejíž zakázanicí je i třeba manželka Mirka Topolánka Lucie Talmanová. "Natálka nůžky od malinka přímo nesnášela. Do salónu jsem jí nedostala, takže jí vlásky stříhala Markéta doma sama. Teď už je to lepší a naopak se cítí důležitě, že je jako hvězda v kadeřnictví," řekla Super.cz s úsměvem Lenka Divišová.

To dcera Belohorcové Salma je od malinka ráda středem pozornosti. Jak vidí blesk fotoaparátu, okamžitě pózuje a usmívá se. "Obávám se, že Salminka se v šoubyznysu našla a je v něm jak ryba ve vodě. Je to hrozně veselé dítě, málokdy je smutná a i v kadeřnictví neustále dováděla. Až jsem se bála, že jí kadeřník Libor Smrž střihne do ucha místo do vlásků. Ale dopadlo to dobře," dodala se smíchem Zuzana, která návštěvu kadeřníka stihla den před odletem na Miami.

Koncem roku porodí na Floridě syna a do Čech se vrátí na návštěvu až nejdříve za devět měsíců. "Vlastně mi tam kromě rodiny a mého kadeřníka nic nechybí. Kdybych měla i je na Miami, nemusela bych do Čech vůbec," dodala Belohorcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám