Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Seriálový a filmový herec a zpěvák David Gránský, který na sebe upozorňuje například v Gymplu s (r)učením omezeným nebo ve filmu Kameňák 4, vyrazil se svou nádhernou přítelkyní Nikolkou za hranice všedních dnů. Super.cz z dovolené poskytl fotografie. Sám David je fešák, ale na svou lásku, s kterou chodí už čtyři roky, ani náhodou nemá. Podívejte se do fotogalerie na snímky Gránského kouzelné kočičky!

„Letos jsem makal jako šroub, takže mi už pouhý týden dovolené připadal málo. Vyrazili jsme proto na Kanárské ostrovy na čtrnáct dní. Na Gran Canaria jsme byli už potřetí. Milujeme se tam a milujeme se tam vracet,“ směje se David.

Ten už v pátek šestnáctého srpna pořádá živý koncert spojený s autogramiádou a focením. V pražském Jamm Clubu ale rozhodně od sedmnácté hodiny nebude sám.

„Dorazí spousta hostů, kolegů a kamarádů. I herci z Gymplu, jako například Ondra Brzobohatý, Eva Burešová a Ivana Korolová. Z Pomády například Míša Doubravová nebo Tomáš Savka, Míša Sejnová z Doktorů z Počátků, Ondra Ruml a mnoho dalších lidí,“ láká David své fanoušky. Kdo se chce zúčastnit, musí poslat přihlášku na Facebook Davida Gránského.

Reklama

Další články

Načítám