Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Horváthová, kterou známe ze seriálu Cesty domů a rozhodně tam nehraje žádnou sexbombu, si vyzkoušela roli fotomodelky. A vznikly fotografie, na kterých ji můžete vidět tak, jak jste si ji snad ani nedokázali představit.

„O nabídce na focení pro hair stylistu Honzu Kořínka jsem dlouho nepřemýšlela. Znám jeho práci a řekla jsem si, že si zkusím zase něco jiného,“ svěřila Petra. Ta během léta odpočívá a snaží se užívat si volné chvíle se svými nejbližšími. „Když mě ale požádá kamarád, ráda si čas udělám. Navíc Honza se svými kadeřnicemi pomohli dobré věci, když upravovali herce na finálový večer letošního ročníku Mental Power Prague film festivalu,“ prozrazuje o spolupráci herečka.

„My si moc vážíme toho, že jsme mohli přispět dobré věci a také samozřejmě toho, že právě Petra Horváthová je jednou z tváří naší letní kolekce. Má nádherné vlasy, na její hlavě se účesy česaly jedna báseň,“ hodnotí spolupráci kadeřník.

Petra se nebála ani extravagantního pojetí účesů. „Když jsem se dověděla, že budu mít na hlavě nakrepovaný drdol, něco jako Marge Simpsonová, byla jsem nadšená. Nic takového jsem na hlavě neměla – bomba," říká s nadšením Petra Horváthová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám