Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ewa Farna má za sebou další mega úspěch. Vybrala si ji světová hvězda Nelly Furtado se svým týmem jako předskokanku na svůj koncert v polském Štětíně. Koncert se konal v rámci celosvětového sjezdu jachtařů.

Na sraz dorazilo téměř půl miliónu lidí, a tak si Ewa zazpívala zatím před největším publikem ve svém životě, což bylo více než 200 tisíc lidí. "S kapelou jsme si to opravdu užili a moc mě potěšilo i setkání s Nelly v zákulisí," svěřila mladá zpěvačka.

Ewa po krátké dovolené už zase zpívá o sto šest. V těchto dnech mimo koncertování natáčí ve studiu polskou desku, po které bude hned následovat i příprava té české. Na tu se fanoušci Ewy mohou těšit už začátkem listopadu.

Zpěvačka představí nové písničky na velkých koncertech jak v Česku, tak i na Slovensku. Prvním koncertem bude bratislavský, a to už 18. listopadu.

Po oslavě svých dvacátých narozenin, které bude mít v pondělí, se bude navíc věnovat intenzivně přípravě srazu svých fanklubů z Česka, Slovenska a Polska. Ten se uskuteční v pátek 23. srpna pár kilometrů od českých hranic v polském městečku Zlotoryja. Na srazu si kromě jiného Ewa zahraje se svými farnoušky fotbal nebo vyzkouší, jaké to je rýžovat zlato. Večer bude patřit unplugged koncertu Ewy.

Reklama

Další články

Načítám