Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) má ve zvyku, že na oslavu svých narozenin vždy vpluje s nějakou kráskou. Tu letošní jsme ale neznali. Není divu, půvabná blondýnka Diana Stekhnovych totiž žije s maminkou, prý známou módní návrhářkou, v Paříži.

"Známe se už strašně dlouho. Možná si vzpomenete, že kdysi existovala dívčí skupina Dalmateens, kde byly holky kolem třinácti nebo čtrnácti let. A s Pavlínou Dubnou jsme pomáhali vybírat talenty na hudebním táboře. Diana byla mezi nimi. Všechno to odplynulo někam do ztracena, ale byli jsme dál v kontaktu," svěřil Super.cz Sámer.

"Diana dokonce v době, kdy jsme se s Pavlínou rozhádali, přezpívala ve francouzštině jeden duet, který jsem měl s Pavlínou na desce," upřesnil zpěvák. Dianu pozval i jako jednoho z hostů na svůj narozeninový mejdan, kam s ním přijela limuzínou a zazpívala. Ovšem ani on ani ona si nevšimli toho, že neuhlídala svůj outfit a vykoukly jí kalhotky. "To nebude ráda a její máma už vůbec ne. Za týden jí bude teprve osmnáct. Naštěstí už je zase nazpátek ve Francii," krčil rameny Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám