Hlavní obsah
Článek

Tenhle muzikálový páreček brzy oslaví roční výročí a podle obou jim to neskutečně klape. "Je to veliká láska," shodují se Michaela Doubravová a Roman Tomeš. Spolu ztvárňují i milenecký pár v muzikálu Rent. A nás zajímalo, jak snášejí, když zrovna jejich partner hraje s jinou alternací.

Místo Míši totiž hrává i kolegyně Markéta Procházková. "No, ještě s ním nehrála, ale budu si je pořádně kontrolovat," smála se Míša, která ale tvrdí, že jsou profesionálové. "A tak musíme umět důvěryhodně ztvárnit pár i s někým, s kým zrovna nechodíme," dodala.

Ve skutečnosti je prý žárlivá jen zdravě. "K velké lásce určitá dávka žárlivosti patří. Ale my si dáváme volnost. Tedy v rámci toho, že spolu trávíme dvacet čtyři hodin denně," upřesnila Doubravová.

S přítelem spolu zatím bydlí v pronajatém bytě, ale plánují stěhování. "Chceme si koupit domeček, už se těším, až si to tam podle svého vkusu vymalujeme a nejvíc na to, až si pořídíme vlastní bylinkovou zahrádku," překvapila svojí domáckostí Míša.

"Můj minulý vztah trval sedm let a tenhle, myslím, je na celý život," vyrazila nám dech mladá herečka, která sotva překročila dvacítku. A co děti? "No, tak to zatím opravdu ne," trochu nás uklidnila Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám