Hlavní obsah
Článek

Řeči o tom, že Iveta Bartošová (†48) ještě stále nenastoupila na léčbu své závislosti na alkoholu, asi neztrácejí nic na pravdivosti ani poté, co se její přítel Josef Rychtář (65) snaží média přesvědčit o opaku. Jeho drahá prý už lékaře navštěvuje, dochází na ambulantní léčbu a bere antidepresiva (!). Zdá se to ale jako bohapustá lež! Super.cz totiž hovořil s Janem Saavedrou, který chce bývalou pěnici na její žádost vyléčit. Ten je o zdravotním stavu Bartošové dopodrobna informován a asi ani on báchorkám Rychtáře nevěří. Varuje totiž, že od Bartošové dá asi brzy ruce pryč!

„Já Ivetu nespasím. Nedělám zázraky. V první řadě je samozřejmě nutný dozor lékaře. To jí i Josefovi neustále opakuji. Já osobně mohu pouze Ivetě pomoci v tom, aby se pro toho doktora rozhodla. Pokud ale skutečně nebude kontaktovat lékaře kvůli léčbě, ani já nemám žádnou šanci a končím. Je to má podmínka,“ řekl Super.cz Saavedra.

Antidepresiva, jimiž je prý nyní Bartošová kvalitně zásobena, by asi těžko nějaký psychiatr předepsal pacientovi se závislostí na alkoholu a prášcích jako jedinou medikaci (spíš je Rychtář ordinuje sám, sehnal je pokoutně nebo jde o podpůrnou léčbu naordinovanou ještě z Bohnic). To samé si asi myslí i šaman.

„Josefa jsem samozřejmě upozornil na to, že antidepresiva Iveta nemůže užívat, aniž by byla pod dohledem lékaře. Hrozí tu například i sebevražedné sklony. Je tu nezbytně potřeba kvalitní odborná péče,“ říká léčitel, který je s Ivetou v pravidelném kontaktu, a tak nejspíš dobře ví, jak to s tím tvrzením o jejím nastoupení na ambulantní léčbu vlastně je.

O zachránci zpěvačky se v současnosti píše, že dříve obchodoval s pyrotechnikou, zeleninou a rybami, což Saavedra jednoznačně odmítá jako hloupost. „Psali také, že mám v Praze vztah s nějakou cizí ženskou. To až si přečte manželka, tak mě utluče. V hlavním městě mám jen se sestrou ordinaci v bytě 1+1,“ kroutí hlavou na závěr léčitel.

Josef Rychtář zatím s Ivetkou, která má přísnou dietu, obráží hospody, vaří tučná a kalorická jídla, která jí jistě pomáhají v dietě po operaci prasklého vředu na dvanácterníku, a obchází kostely kvůli plánované svatbě. Snad si jednou najde čas i na řešení jejího zdravotního stavu.

Reklama

Další články

Načítám