Hlavní obsah
Článek

O muzikálovém herci Romanovi Tomešovi, který nově nastoupil i do seriálu Doktoři z Počátků, jsme před nedávnem napsali, že nám připomíná mladšího, stejně talentovaného a navíc ještě pozitivní energií nabitého Vojtu Dyka. "Bylo to samozřejmě příjemné. I když mám pocit, že jsme typově odlišní," řekl Super.cz Roman.

Roman stejně jako Vojta hraje v divadle, v televizi a má i svoji kapelu. Vše najednou spojil v nové roli, kdy hraje v muzikálu Rent kytaristu Rogera, který je HIV pozitivní a prožívá svoji poslední lásku. Shodou okolností mu na premiéře v roli jeho partnerky sekundovala jeho opravdová láska, herečka Michaela Doubravová, protože původně plánovaná představitelka Mimi Markéta Procházková onemocněla.

"Tuhle postavu jsem si opravdu užil, moc mě to bavilo. Myslím, že si jsme s Rogerem v něčem podobní. Snad bohémským přístupem k životu," mínil Roman, ale my ho rychle zastavili. Na idylickém soužití s kolegyní, s níž si pořídili i pejska, nám toho moc bohémského nepřišlo.

"To se tak úplně nedá říct, všechno se dá skloubit. Já se nikdy nechtěl moc vázat, ale když přišla Míša, byla to jako rána z nebe a poprvé jsem pocítil potřebu s někým být a snad i něco budovat. Ale to nepředbíhejme," uzavřel Roman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám