Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nové muzikálové představení Rent je sice v angličtině, ale rozhodně stojí za zhlédnutí. Už proto, že se na scéně snad poprvé v historii českého divadla ukáže nahý ženský zadek. Role bisexuální zpěvačky Maureen, která zadeček v rámci role ukáže, se zhostila Míša Nosková (41).

Příprava na roli byla velmi náročná zejména co se jazyka týče. "Zkoušeli jsme měsíc a půl osm hodin denně a kolegyně Laurie, rodilá Newyorčanka nás, pokud jde o výslovnost, pořádně cepovala. Fakt to bylo těžké a jsem ráda, že to máme za sebou," řekla nám po premiéře v Divadle Na prádle Míša.

Pokud jde o to, že hrála bisexuálku, která opustí partnera kvůli ženě a na scéně se s ní líbá, byl to pro ni také oříšek. "Nejdřív jsem si představovala, že se líbám s manželem. A pak nějak postupně ty zábrany přešly," upřesnila zpěvačka.

Největší zatěžkávací zkouškou pro ni ale bylo, když měla na pódiu ukázat nahý zadek. "To jsem dělala poprvé a rozhodně ne naposledy. Máme před sebou ještě jedenáct repríz a doufám, že do příštího roku bude muzikál přeložený do češtiny a budeme hrát snad i ve větším divadle," uvedla. A jak se připravovala na tohle? "Natírala jsem si zadek samoopalovacím krémem, aby aspoň nesvítil jako měsíček," smála se Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám