Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Moravcová (36) se potýká stále se zlomenou rukou, ale ani přeražená člunková kost jí nezabrání přijímat pracovní zakázky. My jsme získali několik záběrů z natáčení reklamy na vodku určenou pro britský a německý trh. Na natáčení v barrandovských ateliérech se modelka potkala se svou kolegyní Renatou Langmannovou (37).

„S Renatou si docela často reklamy ‚krademe‘, i když jsme jiné typy, ale teď jsme konečně dostaly obě dvě jeden kšeft,“ rozpovídala se Moravcová o natáčení, ve kterém v blond kudrnaté paruce představovala americkou country zpěvačku a její kolegyně se zhostila role ruské supermodelky.

České krásky v zahraniční reklamě uplatnily své herecké a taneční nadání. „Musely jsme podstoupit i náročnou taneční zkoušku, kde kolem nás tančil komparz jako zhypnotizovaný. Připomínalo to trochu zombie,“ říká Nikol, která se už nemůže dočkat, až uvidí výslednou reklamu.

Reklama

Další články

Načítám