Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ženy jsou podle statistik mnohem vzdělanější, pokud jde o nákupní aplikace, než muži. A čím to je? Tyto 3 aplikace do mobilu dělají z jejich telefonů opravdu chytré zařízení a žádná akce jim neunikne - ať jsou kdekoliv! Vyzkoušeli jsme pro vás „apky“ slevových portálů Slevomat, Vykupto a vyhledávače slev Skrz.cz. Všechny jsou zdarma ke stažení.

Skrz.cz – vyhledávač slev do kapsy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aplikací jsou tisíce, ale jak se mezi nimi vyznat? Pokud dáváte přednost vyhledávání všech slev pomocí jediné stránky, aplikace Skrz.cz je pro vás skvělá volba. V jediné aplikaci zobrazíte slevy ze všech slevových portálů včetně Slevomat, Vykupto nebo Zapakatel, najdete zde i akční letáky obchodů - nechybí Tesco, Albert ani Lidl. To vše pohodlně na mobilu - přehledné, rychlé a hlavně bezplatné. Pro iOS i Android. Prý bude v blízké době spuštěna i soutěž!

Radar na slevy, najděte nabídky na mapě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledání slev pokročilo mílovými kroky. Podívejte se na mapu, jak daleko je od vás nejbližší sleva. Skvělé pro gurmány! Na ženy udělá dojem, pokud během rande objevíte krásnou restauraci.

Slevomat – aplikace největšího slevového portálu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by neznal Slevomat, ale máte ho v mobilu? Až 50 nových slev každý den. Slevomat svou mobilní aplikaci neustále zdokonaluje, novinkou je okamžitý a jednoduchý nákup platební kartou a také pohodlný přístup k voucherům. Není nač čekat. Šup s aplikací do mobilu. Samozřejmě zadarmo. Pro iPhone i telefony s Androidem.

Vykupto.cz – oblíbený portál nabízí elegantní a rychlou aplikaci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do třetice všeho nejlepšího. Máte rádi Vykupto? Stáhněte si ho. Tato aplikace vás potěší dvojnásob, je rychlá a přehledná. Nabízí také dokonalý přehled o nakoupených Vykupónech. Pokud provedete nákup přímo z mobilu, můžete slevu uplatnit pouze zobrazením Vykupónu na displeji. To je maximální úspora času i peněz.

5 důvodů, proč si stáhnout jednu z aplikací, ty nejlepší věci jsou zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Brouzdání z gauče na mobilu/tabletu. Je to pohodlné. Je to zadarmo. Získáte přístup ke všem slevám v mobilu. Užitečně strávíte volnou chvilku a umí to už každá kočka.

Další články

Načítám