Hlavní obsah
Článek

Připomíná vám to hlášku z nějaké pohádky? Podobnost je čistě náhodná, ale "pohádkové válení" zažít můžete, jen si vybrat tu správnou sedací soupravu nebo postel. Vybavení bytu je čistě osobní záležitost a na výběru nábytku záleží, jak pohodlně se vám bude žít a jakou si vytvoříte doma atmosféru. Při výběru proto poslouchejte svůj vnitřní hlas a nedělejte kompromisy.

Moderní nábytek má být pohodlný a praktický

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obývací pokoj patří v bytě mezi místa, kde trávíme nejvíce času a kam vodíme návštěvy. Zpravidla mu dominuje nejpoužívanější kus nábytku - sedací souprava. Ta musí nejen reprezentovat, ale především být pohodlná a praktická, nepřekážet a snadno se udržovat. Trendem jsou pohovky s nastavitelnými opěradly, úložnými prostory nebo rozkládací modely určené k občasnému i častému přespání.

Kvalita zaručí dlouhou životnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Od sedací soupravy chtějte víc než jen pohodlné posezení. Nenechte se ovlivnit pouze vzhledem sedačky, ale zaměřte se na tři věci: konstrukci, materiál sedáků a potahů. Dlouhou životnost sedačky zaručí pevná buková kostra, ale i kvalitní čalounění. Pro výběr druhu potahu se rozhodujte s ohledem na provoz domácnosti a náročnosti údržby. V nabídce jsou kvalitní kůže i textilie s vysokým stupněm odolnosti proti oděru.

Sestavte si sedačku podle svých představ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O podobě sedačky můžete rozhodnout sami díky stavebnicovému systému, který nabízí velkou variabilitu. Chcete rohovou nebo rozkládací sedací soupravu? S látkovým potahem či koženou? Kombinací rozmanitých dílů můžete vytvořit sedačku, která vyhovuje vašim potřebám a bude ideálně sladěná s interiérem. Nejjednodušší je navštívit prodejnu firmy Montero v Praze Průhonicích - Čestlicích, vybrat si typ sedačky a nechat si připravit 3D grafický návrh přímo od specialistů včetně variantního řešení a cenové kalkulace.

Dobře se vyspat znamená dobře vykročit do nového dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Postel je místo, kde odpočíváme, relaxujeme, nabíráme sílu do dalšího dne. V ložnici trávíme denně několik hodin, a proto i její vybavení je dobré nepodceňovat. Chcete-li si zařídit stylovou, a přitom pohodlnou ložnici, vyberte si postel z masivu. V první řadě oceníte pevnost a stabilitu konstrukce. Firma Montero nabízí na výběr více jak 300 druhů postelí z masivu, jednotlivé typy se liší designem či barevným odstínem, u všech poskytuje na rám záruku 5 let.

Postel dominuje ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete si vybavit praktickou ložnici v klasickému stylu, prostor ve spodní části postele nechat otevřený nebo jej řešit jako postel s úložným prostorem. Pokud jste příznivci designu i pro vás má firma Montero vhodné typy a moderně řešená čela vyhoví i těm nejnáročnějším zákazníkům. Nestandardní rozměr, doprava nábytku, montáž, likvidace starého nábytku - nic z toho není pro firmu Montero, tradičního českého výrobce nábytku, problém. Myslete na svoje záda, usínejte v kvalitní pohodlné posteli!

Další články

Načítám