Hlavní obsah
Článek

Bouřlivák Sagvan Tofi (59), který má časté potíže s exekutory, si vlastní vinou, jak jsme vás jako první informovali, na sebe přivolal další obří dluh! Exekutoři ho nyní uhánějí kvůli částce 145 tisíc s příslušenstvím. „Vůbec nevím, o co jde. Díky za upozornění,“ reagoval Tofi na naše odhalení. Super.cz se nakonec podařilo zjistit i důvod, proč jeden pražský exekutor prahne po jeho penězích. „Týká se to povinného zdravotního pojištění,“ prozradil nám zdroj blízký soudu.

Oficiálně nikdo nesmí nic říct, ale potají jsme na příčinu dluhu přišli. „Aha. Fakt vůbec nevím, jak to vzniklo. Vážně jsem hroznej bordelář. Už jsem to předal účetnímu, aby se tím zaobíral,“ reagoval opět překvapený Sagi. Kdyby šlo o jeho vlastní pojištění, nesměl by platit snad minimálně pět let, aby byla částka i s úroky takhle vysoká. Neměl spíš firmu a nezapomněl zaplatit část pojištění za své zaměstnance? „Vážně nemám tucha,“ tvrdí Tofi.

Jediné štěstí má v celkové výši dluhu. Při základní částce 145 tisíc korun by se příslušenství mohlo bez mrknutí oka vyšplhat až na dalších sto tisíc korun. Náklady soudního řízení, odměna exekutora… To vše mohou být brutální cifry, které základní dluh velmi navýší. Aspoň u tohoto případu, při němž se o výši částek rozhodovalo podle starých zákonů, jež byly nemilosrdné.

„V jeho případě to dělá jen něco kolem třiceti tisíc, celkem bude muset zaplatit 175 tisíc korun,“ dozvěděli jsme se. Naštěstí pro hvězdu Kamaráda do deště.

Sagvan slíbil, že vše velmi brzy uhradí. Snad už si pak bude dávat pozor a do dluhové spirály se znovu nedostane!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám