Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se bulvární hvězda Ornella Štiková (31) už nějaký ten pátek nebaví se svou matkou a raději se věnuje návštěvě restauračních zařízení za účelem konzumace kulinářských specialit v doprovodu svého vysněného muže Pepy Kokty, obráží Monika Štiková večírky v doprovodu svého manžela a své mladší dcery Charlotty (16).

Ta se už teď může pochlubit obrovskými ňadry, které velmi ráda prezentuje v mega výstřihu, který leckdy spíše vystraší, než přitáhne pozornost pánského pokolení. A jak se Charlotte nedávno svěřila v památném rozhovoru pro Super.cz, hodlá své nebezpečné dekolty ukazovat klidně až do čtyřiceti, ač vůbec netuší, jakou má velikost podprsenky.

Charlotte společně s vyšamponovaným přítelem a rodinným Štikovic klanem nechyběla ani na narozeninách zpěváka Sámera Issy. Tam svá obrovská ňadra narvala do růžové podprsenky neznámé velikosti, kterou schovala do černých šatů, jež byly bohužel průsvitné.

Charlottu však musíme pochválit za to, že její modýlek vypadal mnohem vkusněji než posledně na narozeninách DJ Uwy. Obří vnady jí tentokrát aspoň nevylézaly z o dost menší podprsenky. Mladičké Štikové zřejmě v obchodě přeci jen poradili, jakou správnou velikost si má koupit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám