Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Během letních měsíců je pokožka vystavena intenzivnímu slunečnímu záření a tím se voda, která je v ní obsažená, stáhne hlouběji pod povrch kůže a pleť začne působit unaveným dojmem. Pokud péči o pleť zanedbáte, ztratí vaše pleť pružnost a jas a začnou se tvořit vrásky. Vhodným způsobem, jak pleť hloubkově hydratovat, je nová metoda Skinbooster. Spočívá v aplikaci kyseliny hyaluronové jemnými vpichy ultratenkými jehličkami do hlubších vrstev pokožky obličeje. Oproti kosmetickým produktům, které pleť hydratují pouze na povrchu, o ni metoda Skinbooster pečuje zevnitř. Vaše pleť tak po ošetření získá znatelné omlazení, pevnost a pružnost po dobu 8 až 12 měsíců.

Prevence mimických vrásek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Botox je nejjednodušší cesta k ovlivnění, prevenci a řešení mimických vrásek. Odstraňuje mimické vrásky v obličeji, hlavně mezi obočím, v okolí očí a na čele. Věděli jste ale, že je výborným lékem i na pocení? „V léčbě používáme především ošetření botulotoxinem, které je bez rizika a má výhodu i v tom, že velikost aplikované dávky lze přizpůsobit intenzitě pocení,“ vysvětlila MUDr. Nina Koutná, dermatoložka Kliniky GHC Praha. Výsledek botulotoxinu nastává zhruba do 14 dnů a projeví se omezením či až téměř zástavou pocení v ošetřených partiích, nejčastěji to jsou lokality podpaží, dlaní, chodidel nebo čela. Dosažený efekt vydrží obvykle až osm měsíců, zvýšené pocení v jiné lokalitě nenastává.

Vyhrajte boj s vráskami za pomoci vlastní krve

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro zachování mladistvého vzhledu jsou v dnešní době využívány nejrůznější novinky estetické medicíny. Jednou z nich je naprosto jedinečná inovativní metoda aplikace vlastní plazmy, kterou jako první v ČR nabídla Klinika GHC Praha svým klientům. Plazma terapie přirozenou cestou oživuje a regeneruje kožní buňky, vyhlazuje vrásky a podporuje produkci kolagenu v těle. Pacientovi je odebrána krev do speciální zkumavky se separačním gelem, po odstředění ve speciálním přístroji je získána plazma bohatá na krevní destičky obsahující růstové faktory, které po aplikaci navodí ozdravný rejuvenační efekt. „Hlavní výhodou metody je, že tělo nemusí přijímat žádné umělé látky a materiály, a nehrozí tak riziko následných komplikací, alergie nebo kontaminace,“ představila novou metodu dermatoložka Kliniky GHC Praha MUDr. Tereza Gabryšová.

Objednejte se na plastickou operaci již v létě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejste spokojená se svou postavou? Plastičtí chirurgové v dnešní době dovedou zázraky a k vysněné postavě vám dokážou dopomoci během pár hodin. Na operačních sálech Kliniky GHC Praha provedou každým rokem lékaři od několika set až k tisíci plasticko-chirurgických operací vyžadujících narkózu. Kromě toho je na klinice realizováno téměř k jednomu tisíci menších zákroků v lokální anestezii, tj. ambulantně. Ženy nejčastěji podstupují zákroky zvětšující či modelující poprsí, liposukci, korekci očních víček nebo facelift. Díky dnešním operačním technikám je dosahováno daleko lepších, finálních estetických výsledků, současně při nižších operačních rizicích. Ideální čas, kdy podstoupit plastickou operaci, jsou chladnější měsíce. Proč se ale neobjednat již nyní?

Dopřejte si zářivý úsměv jako hollywoodské hvězdy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zářivý úsměv chce mít v dnešní době skoro každý, ne vždy k němu ale stačí pravidelná ústní hygiena. Řada lidí proto experimentuje s bělicími pastami, to ale odborníci nedoporučují. Bělicí pasty totiž obsahují abrazivní částice, které mohou poškozovat sklovinu. Způsobů, jak dosáhnout zářivého úsměvu, je hned několik. Stomatologické oddělení Kliniky GHC Praha nabízí několik způsobů ordinačního bělení zubů – BriteSmile, Zoom, Beyond Polus, včetně doplňkových variant domácího bělení. Všechny tyto metody jsou určeny k zesvětlení zubů pomocí kombinace hydrogen-peroxidového gelu a modrého světla s příměsí UV záření, které zlepšuje stupeň vybělení. Výsledky bělení zubů jsou poměrně dlouhodobé, v průměru jeden až tři roky, záleží také na stravovacích a životních návycích pacienta.

Další články

Načítám