Hlavní obsah
Článek

Hvězda pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska David Bisek si asi myslí, že zákony a pravidla pro něj neplatí. Tenhle floutek, který trpí sebestředností a přehnaným egoismem, zase narazil na strážce zákona a nedopadlo to pro něj vůbec dobře!

On-line deníku Super.cz se přihlásili svědci z Františkových Lázní, kteří všechno viděli hodně zblízka. Bisek z města pochází a natáčel tam nový videoklip. S týmem ale zaparkoval na místě, kde by si to nedovolil ani prezident nebo vládní limuzína. „Zařízli to na kolonádě, kde je to opravdu vrchol drzosti,“ kroutí hlavou usedlíci.

Mládenec a jeho lidé si přitom zkrátili cestu o směšných patnáct metrů, které mohli dojít pěšky, a navíc by neměli malér. Jenže holohlavý hoch si asi myslí, že předpisy asi vážně platí pro ostatní, jen pro něj ne. Není divu, že za okamžik se dostal do rukou strážců zákona. A není to poprvé.

„Dost ostře se s nimi hádal. Důrazně žádal, aby mu okamžitě odstranili botičku na jeho i doprovodných autech. Jako by neprovedl nic špatného. Dokonce na ně frajeřil, když někam zavolal, strážníkům pak podal telefon, a asi doufal, že se mu pokloní a zostuzeně odjedou. Jenže mu to nepomohlo. Vyfasoval pokutu. A tak to má být. Žádné výhody pro machry!“ dodal svědek incidentu.

Bisek měl trable s policií několikrát. Už jednou s nimi zažil hádku, když ve velké rychlosti prolétl křižovatku na červenou, také v Německu se do něj pustili místní policisté pro podezření z požití drog.

Reklama

Další články

Načítám